Британският боксьор Хюи Фюри (21 победи, 11 с нокаут) е убеден, че ще слезе от ринга в "Арена Армеец" като победител след мача си с Кубрат Пулев след седмица, съобщи bTV.

Съперникът на Кобрата вече е на българска земя и заяви, че ще разчита на младостта си за да победи Кобрата (25 победи, 13 с нокаут) и да стане основен претендент за световната титла в тежка категория на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

"Направих много добра подготовка и се намирам в най-добрата форма в живота си. Сигурен съм, че ще сляза като победител от ринга. Опитът е голямото предимство на Пулев, моето обаче е младостта. Той вече остарява", заяви Фюри пред журналистите на летище "София".

Дните преди мача, когато не е натоварен със задължения около срещата, британецът ще бъде в Пловдив. Там той ще направи първата си тренировка на българска земя в неделя (21 октомври), а след това ще разгледа града.

През следващата седмица предстоят официалната пресконференция на двамата боксьори и кантарът преди срещата, които ще са в София.

 

Снимка: Lap.bg