Драгомир Петров ще дебютира на ринга на GLORY 89 срещу немския агресор Крис Вун – Раптора в нощта на 7 октомври, когато в зала „Арена Бургас“ ще се проведе най-голямото бойно събитие провеждано някога у нас. Петров, който е от град Сливен през годините се превърна в любимец на феновете на кикбокса и само преди седмици подписа своя контракт с елитната организация. Договорът му дава шанс за няколко двубоя, които могат да гарантират бъдещото му участие в голямото семейство на GLORY.

30-годишният Драго Петров е с актив от 14 победи, 7 от които постигнати с нокаут. В своята професионална визитка опонентът му от Германия, който също е на 30г. е записал 35 победи, 14 от които постигнати с нокаут в дивизия lightweight.

Драгомир Петров е първият европейски шампион на SENSHI, шампион от „Maxfight“, както и носител на Европейската титла по муай тай. Драго Петров е и многократен национален шампион по кикбокс и муай тай.

Мачът на Драго Петров и Крис Вун е част от основната файт карта на GLORY 89, която ще започне от 21:00ч българско време и ще бъде излъчвана у нас и още 80 държави по цял свят в реално време.

 

Билети за GLORY89 България може да намерите на bilet.bg и на официалната страница на  glorykickboxing.com.