Общо 43 медала завоюваха възпитаниците на треньорите Венилин Русинов и Павел Димитров от Полицейския карате и джу джицу клуб – Бургас на приключилия в столицата на Северна Македония международен турнир по джу джицу „Скопие Оупън“, похвалиха се от Областната дирекция на МВР.

В престижния спортен форум от страна на бургаския клуб са се включили 13 състезатели – момчета и момичета, които са премерили сили с представителите на 20 клуба от 10 държави, или близо 300 спортисти. В крайното класиране бургаският клуб се е наредил на първо място, като е заслужил и купата за комплексен шампион. Това се случва за втора поредна година, след като и през 2018 г. трофеят отново беше притежание на крайморския клуб.

Централният полицейски карате и джу джицу клуб – Бургас участва и във фестивала на бойните спортове „Св. Архангел Михаил” в Смолян, в който са се включили 18 клуба от цялата страна и от Гърция. В надпревара с близо 150 участници бургаските ченгета са спечелили 45 медала и отново за пореден път са станали комплексен шампион.