Ден преди гала вечерта в клуб “Bedroom” в Слънчев бряг традиционно се проведе официалното теглене на състезателите в “Max Fight” 43, съобщиха организаторите.

Събитите е довечера край морския бряг и ще предложи на феновете 9 срещи във формат ММА, бокс и К1.

Официалното теглене на осемнайсетте бойци, които ще се качат на ринга премина с емоция, но и очаквано с искри между някои опоненти.

Очаква се кулминация на вечерта да бъде срещата във формат К1 между молдовеца Василе Боршевски и атрактивния Деян Топалски.

Завръщане на професионалния ринг след повече от година лечение на травма ще запише и непобеденият до момента в ММА, европейски и световен вицешампион Валентин Бенишев.

Изключително интересни се очаква да бъдат сблъсъците в професионалния бокс, където в тежка категория в мач реванш един срещу друг ще се изправят бившият национал Младен Манев-Нинджата срещу любимецът на бургаската публика Милен Паунов.

В друг боксов мач бургазлията Таяр Мехмед и опитният Григор Саруханян ще решат спора в категория лека-тежка. Сред имената във файт картата са още Владислав Кънчев, Драгомир Попов, Христо Христов и боксьорът Здравко Попов и други.

Ето пълната файт карта:

К1 -    67кг -  Драгомир Петров   -  Чавдар Папарков         

Бокс -    71кг -  Здравко Попов   -    Радослав Митев              

ММА -    70 кг   Адреано Георгиев  - Христо Христов

К1 - 81кг -     Йон Уречи  -  Радослав Костов        

Бокс - 81кг - Таяр Мехмед-Султана  - Григор Саруханян       

ММА -  77 кг -  Александру Ротари  -  Владислав Кънчев   

Бокс -   +91кг -  Младен Манев-Нинджата -  Милен Паунов         

ММА - 70кг -   Даниел Роибу    -  Валентин Бенишев   

К1 - 85кг  -  Васил Боршевши   -   Деян Топалски