Голямата звезда на Glory Бадр Хари пристига в Бургас на 5 октомври, като с него освен треньорът Майк Пасение, кондиционен треньор, масажист, лекар и охрана, идва и част от семейството му. С „лошото момче“ на световната организация идва очарователната му съпруга Дафне и вуйчо му Абделкадер, който държи да подкрепи племенника си край белия корнер в „Арена Бургас“, съобщиха организаторите на кикбокс състезанието.

Връзката между Бадр и Абделкадер е много силна, което е известно и за на-близките приятели на легендарния кикбоксьор. Абделкадер, който е търговец в Амстердам, често пътува с Бадр и до Мароко, където семейството често гостува в резиденция, собственост на кралската фамилия.

Както Бадр, така и съпругата му Дафне ще посети за първи път България, като в плановете на красивия топмодел от Амстердам е следващото лято да доведе и трите им дъщери. Момичетата засега остават в Нидерландия.

За Бургас ще пътуват и близо стотина мароканци, едни от най-верните фенове на Бадр, които живеят на различни точки по света. Сред желаещите да дойдат е и 20-годишният принц Мулай Хасан, син на крал Мохамед VI, който е един от най-големите фенове на Бадр Хари. Към този момент обаче от консулството на Мароко мълчат за евентуално посещение у нас на кралския наследник.