Тази година "Алея на славата" ще бъде посветена на бургазлиите, завоювали титли и признание в бойните спортове. Всеки от тях ще бъде представен със своите награди, медали, снимки, информация и ще получи своя звезда на специалната алея. На официалното откриване - 6 декември от 10:00 часа в Гранд Хотел и СПА "Приморец", ще бъдат поканени всички участници. Добре дошли са всички бургазлии и гости на града, които искат да знаят повече за най-добрите бургаски състезатели в бойните спортове, донесли редица медали и слава на България и Бургас.

"Алея на славата" е инициатива, целяща да хвърли светлина, върху най-добрите бургазлии. Тези, които са доказали себе си в обществения живот, изкуството, спорта, науката, културата... Тези, които трябва всички да познаваме - защото го заслужават. Инициативата на Гранд Хотел и СПА "Приморец" е реверанс към всички тях. Сцена, която ги представя и дава възможност на всички желаещи да се запознаят с техните постижения и отличия. Неслучайно стартът на експозицията е празникът на Бургас.

След като през  2015 година, първото издание на "Алея на славата" експозира най-добрите наши музиканти, диригенти, певци, то тази година е ред на бойните спортове.  Заповядайте да почетем бургаските първенци, най-малките бойци сред които са на 9 годишна възраст, а вече носители на многобройни отличия. Своите шампиони ще представят Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб Бургас, Спортен клуб Бей Син, Спортен клуб „Ронин“, отбор Кудо Бургас, Спортен клуб „Аякс“, националния отбор по УШУ на България - Тао Лу.

 

Начало на "Алея на славата": Никулден, 6 декември, 10:00 часа

Закриване на експозицията:  8 декември, 18:00 часа

Място: Гранд Хотел и СПА "Приморец"