Адреналин, емоции на макс и спиращи дъха изпълнения на участниците в рали- крос надпреварата, обещават организаторите на рали Малко Търново. Поредното издание на атрактивната проява е на пистата в покрайнините на пограничното градче. В състезанието ще се включат над 50 състезатели от различни автомобилни клубове, пише сайтът Strandjanews.com.

Със сигурност десетки местни и гости ще окупират поляните на някогашната картинг- писта, където е и състезателното трасе. Няколко ще бъдат състезателните класове според мощността на моторите. 6 са състезателните обиколки на 800- метровото трасе. Надпреварата е за най- добро време.

Организатори на проявата е собственикът на известното търговско дружество „Доката Груп“ Андон Койчев и ръководствата на клубовете участници, които имат идеята да вкарат състезанието в официалната републиканска надпревара.

Община Малко Търново е помогнала с разчистването на трасето. Като на всяко истинско рали състезание най- добрите на стълбичките ще получат купи, награди и разбира се традиционните бутилки с шампанско.

Снимка: Архив