Бийч парти, морска обиколка с круизен катамаран, стънт шоу и Несебърмото парти – това са само част от мероприятията за 10-ия роджден ден на клуб „Несебър МОТО”.  Мотористите ще разчупят стандартите и ще предоставят незабравими емоции.

 Стънтът пред хотел „Европа“ ще спре дъха на присъстващите с каскадите на професионалистите от шоуто „Полицейска академия“, което ще е подарък от клуба не само за гостите на празника, но и за всички туристи в Слънчев бряг.

„Несебър Мото“ вече 10 години развива спортна, мото, туристическа и обществена дейност. От тази година има нов председател - Кръстьо Пеев. Клубът се гордее с десетки завоювани международни и национални отличия. Участва активно в обществения живот.

 Сред проявите, които организира е уникалното състезание по Супермото в Слънчев бряг по случай 50-годишнината на комплекса, както и състезание по ендуро кръг от националния шампионат. През 2008 г. организира „Несебър Мото Бийч Уикенд“, с което отново излезе от познатите рамки за събития на мотористи.

Рожденият ден ще бъде отбелязан на 27 август (събота,) от 10:00 часа. Клуб „Несебър МОТО“ кани всички с бензин в кръвта на своя празник.