Ценители на ретро возила изпълниха Морската градина в Бургас. Пред Флората като в аптека са подредени стотици коли и мотоциклети. Един от най-обсъжданите и снимани автомобили бе миниатюрно БМВ.  Произведено е през 1956 г., жълто на цвят и двуместно. Любопитното при мъничката кола е, че страничната врата се намира отпред.

Следващият автомобил, който привличаше огромен брой погледи, е Линкълн, модел Марк IV. Колата е доста дълга, покрита с кожа в края на покрива. Бургазлии коментираха, че автомобилът е поне 6 метра. Най-старата изложена кола е „Понтиак”, произведена през далечната 1931 година.

Изложението на стари коли е 12-то поред и се организира от Авто-мото клуб Ретро. В него се включиха колекционери от всички български клубове, Сърбия, Хърватия, Словения, Русия, Чехия и Хърватска.

Тазгодишното изложение е в подкрепа на 5-годишната Цвети. Момиченцето е родено преждевременно и е с диагноза Детска церебрална парализа. Болестта е засегнала крайниците на детето и то има нужда от продължително лечение и операция в САЩ, за да може да ходи.