Бургаските моторджии планират да открият зимния мотосезон тази неделя, съобщават организаторите от клуб „Морски братя“. От доста години вече събитието е под наслов „Преброяване на дивите зайци“.

„Лятото не иска да си отива, така както и нашето желание да караме още, и още, и още... Плажовете все още не са сами. Но ето че отново е време за откриването на зимния мотосезон. Да се съберем, да се видим, да се поздравим. Кой с нов, кой със стар мотор, абсолютно е без значение. Важна е любовта към вятъра, скоростта, ароматът на бензин, маслото под ноктите и свободата“, пишат „Морски братя“.

Сборният пункт е на Пантеона от 10:00 ч. Точно по обед започва шествието, което ще мине по централните улици на Бургас. Финалната точка е клубната къща, където рокерите ще се почерпят.

„Нека запалим машините, да изръмжим гръмко и с очи като въглени да връхлетим топлите есенно-зимни дни. Нека бъде безавариен сезон, нека бъде с още хубави дни, за да трупаме километри и прекрасни емоции“, пишат организаторите и канят всички братя на мотори, приятели и фенове.