Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас ще отвори гостоприемно вратите си за всички гости и почитатели на вечната и „най-свободна“ музика - джаза. Това ще се случи на 27 август (четвъртък) от 19:30 ч.

В очарованието на лятната градина на Средиземноморски ресторант САЛИНИ заедно ще съприживеем и ще се оставим на музиката да ни вдъхнови с изпълнението на българската соул и джаз изпълнителка Маги Алексиева-Мей и професионалистите от групата MEY feat Jcat, създадена през 2015 г., малко след запознанството на певицата с басиста Тома Кордогли. Специални гости за вечерта ще бъдат Мирослав Турийски – пиано, Емил Пехливанов – ударни, Тома Кордогли – бас и изключителният български саксофонист Димитър Льолев, който ще чуем в интересната пиеса „Вокализа“/”Vocalise”/.

Ще чуем композиции от албума “Love And Receive”, който е с джазово звучене, преплетено с поп и соул мотиви, както и произведения от предходни албуми на Мей, записани с американския барабанист Пуги Бел, работил със световноизвестни музиканти като Чака Кан, Дейвид Боуи, Джо Сампъл, Ерика Баду, Маркъс Милър и други.

Съвършен микс от джаз, соул и поп, енергично смесени и поднесени със страст ще изпълнят августовската вечер в Приморец, а за да бъде изживяването пълно и класно както винаги, Шеф-готвач Красимир Петров и неговият екип ще сътворят феерия от вкусове и цветове в тристепенното меню, предвидено за ценители.

Куверт за вечерта:  BGN 75,00 на човек

За резервации телефон: 056/ 8 12345