На 30 януари (събота) супергрупата пяла на една сцена с фронтмена на ТОТО Боби Кимбъл, представя първия по рода си трибют към една от най-обичаните групи на всички времена.

Българските артисти, които организират музикалното събитие, срещат меломаните с музиката на групата още през 2014 г., когато Боби Кимбъл (фронтмен на ТОТО) ги избира да музицират с него на супер успешния му концерт в столицата. Тогава се поражда и идеята тези участия да се превърнат в традиция.

Вокалите в проекта са Славин Славчев – победител в X Factor 2015, както и Преслава Пейчева и Нора Караиванова. Звездно участие ще вземат и музикантите Стоян Янкулов-Стунджи – ударни, Ясен Велчев - клавишни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев и Бисер Иванов – китара.

Заедно с музикантите, Славин, Преслава и Нора, ще превърнат вечерта в незабравим спомен с емблематичните хитове Hold The Line, Georgy Porgy и Girl Goodbye.

Очакваме ви от 22:30 часа в клуб Revolucion. На официалната Facebook страница на събитието, можете да спечелите покана за двама.

Каним почитателите на качествената музика в Бургас да си спомнят за незабравимите хитове на ТОТО в един нов и още по-емоционален прочит!