Радио Бургас празнува 5 години в ефира. За това време екипът успя да докаже, че професионализъм не е празна дума, а репортерите на радиото са във всяка една гореща точка. Рождения си ден Радио Бургас ще отбележи като направи подарък на бургазлии – концерт на открито.

„След редица инициативи, които посветихме на нашия празник и чрез които доказахме мотото си, че сме "близо до вас", е време и да се позабавляваме. А какъв по-подходящ начин от това да го направим с концерт”, казват от екипа на Радио Бургас.

Шоуто ще бъде подгрято още в 18:30, на 30 май, с една изненада на "Компаса".

 Alcohol Jazzz Orchestra и балет "Дюн" ще ви очакват след това на сцената на Радио Бургас на площад "Тройката".

След 19.00 ч., на нея ще се качат и бургаските "Гласове на България" - първия дует от риалити - формата "Гласът на България" Димитър Атанасов и Христо Младенов, както и Кристиан Грънчаров. Всичко това - гарнирано със страхотните хип - хоп и брейкденс умения на Брейк Клуб "Бляк Стайл".

Черешката на нашата радио-торта ще бъде най-бургаския глас - Тони Димитрова.

Концертът ще завърши с фойерверки и заря - подарък за всички, които ще са с Радио Бургас, на площад "Тройката", на 30 май, от 19 ч.

За тези, които не могат да присъстват, Радио Бургас ще ви направи част от своя празник, излъчвайки на живо на страницата на радиото и с видео - на www.binar.bg