След успеха си през 2013 година, „Мистерията Еньовден“ на Нешка Робева  се превърна в първия български спектакъл, напълнил зала „Арена Армеец“ в София и посетен от 13 000 души. Шоуто е истинска революция за българската сцена.

Сцената, звука, осветлението, визуалните ефекти, 3D проекцията правят спектакъла сравним с едни от най-големите шоута създавани някога.

За създаването на „Мистерията Еньовден“ се грижат 4 композитори, 21 музиканти, 6 хореографи привлечини от всички Балкански държави,  ръководени от неуморимата Нешка Робева.

Талантливите танцьори от трупата разказват легендата за един от най-мистичните български празници. „Мистерията Еньовден“  разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете се докосват, потопени в тайнството на огромната сияйна луна.

 „Мистерията Еньовден“ е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре.

Представлението ще се състои на 20 август в Летния театър  на Бургас. Началото на спектакъла е в 21.00 часа. Цени на билетите между 12 и 30 лева. Билети на касата на НХК до 15 юли след това на касата на Часовника.