Маргарита Хранова пристига за концерт в Бургас. Феновете й ще могат да изслушат любимите й песни като „Вървят ли двама", "Ако си дал", "Незабрава", "Албена", „Зеленоокото момиче”, "Оставаме" и много други.

В Бургас Марги Хранова пристига с Шуменска филхармония и ще пее под съпровода на хор "Родна песен" на 30 март (сряда), от 19:00 часа в залата на ДНА (Военен клуб).

Два часа публиката ще преживява удоволствието от истинския акустичен концерт с прекрасните мелодии и завладяващи ритми, специално аранжирани от младия бургаски композитор Георги Милтиядов, под съпровода на Шуменска филхармония и харизматичния диригент Левон Манукян. Концертът под надслов „Устрем” вече стартира с огромен успех в София, Шумен и Русе и продължава в другите градове на България.

На концерта ще имате възможност да чуете за първи път и най-новата песен на Марги Хранова "Легендата". Текстът е написан специално за певицата от емблематичния бургаски поет Пейо Пантелеев. Музиката и аранжиментът  са на  Георги Милтиядов.

Някъде на дъното, където

слънчев лъч отдавна не достига,

сенки странни бродят във морето,

оковани в корабна верига...

 

Корабът изчезнал сред вълните,

някога – във времена пиратски

може би разбил се е в скалите,

във скалите, пред вратите райски...

 

Легендата разказва оттогава,

че някъде на дъното е скрита,

една любов, потънала в забрава,

една любов, покрита от вълните...

 

Сякаш вече времето е спряло,

сред мъглите крие се луната.

Там звездите гаснат – не показват

път към любовта и светлината...

 

Легендата разказва оттогава,

че някъде дълбоко във морето...

Една любов, потънала в забрава,

тя се ражда първо във сърцето!

 

Билети се продават на касата на Галерия "Богориди" (ул. "Богориди" 48) всеки ден от 10 до 18 часа или с резервации на телефон: 0879 567769.

 

 

Снимка: BG Music Company