Броени дни остават до Коледния концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, който ще се проведе на 5 декември в зала 1 на НДК. Поради големия интерес организаторите пуснаха и допълнителни билети, които вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Наред с всичките големи хитове, специално за концерта групата ще представи седем чисто нови неиздавани и неизпълнявани досега песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум.

"Не мисля, коя от новите песни ще стане популярна, а мисля какво искам да кажа с тях. Когато бяха драсканици по тефтерите, представляваха едно нещо. По време на репетициите, станаха друго. А в момента, след записите, са нещо съвсем различно. Удивителен е този процес и всеки път се вълнувам от него - да видиш материализирана новата песен пред себе си. Нямам търпение за срещата ни с публиката", споделя Вълдобрев.

Посоката отново е иронично-меланхоличен пост рок, а заглавията почти подсказват и темите на песните: Въпроси, Оцет ли пи, лимон ли яде?, Черно-бяло Черно море, Три патрона, пистолет и икона, Вдъхновение, Заедно сами„.

Децата до 7 години влизат без билет и без право на място, а децата между 8 и 14 години влизат с 30% отстъпка.

 

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, 5 декември 20:00 часа, зала 1 на НДК. Билети в мрежата на Eventim.