Наблюдателни граждани на Бургас са на път да свалят общинска табела с поглед. Уточняваме, че се получава само с буден поглед. Често въпросът как се случва така, че едно изделие или продукт до завършения си вид преминава през ума и ръцете на пет до осем души и резултатът е парадоксален абсурд, остава без отговор.

Когато хора работят и не мислят, то е или поради леност на ума, или поради непригодност. И в двата случая такъв тип служители вредят на общата дейност. Амбицията на индивидуалното невежество бързо изпълзява по челото на виновника, но колективната немара е упорита като Авгиевите обори.

Тази и други подобни табели рефлективно убиват общественото доверие в институциите. Колко способни и млади хора ще бъдат огорчени от кадровия подбор на общинските служители? На всичко отгоре пак се изложихме пред чужденците, защото те може да не разберат написаното, но ще познаят националните си флагове и ще останат в недоумение.

П.П. Ако снимката на табелата е в реално време, то утре /понеделник/ може да очакваме свалянето й от представители на Общината със заглавие "Граждани свалиха общинска табела с поглед".

Снимка: Kiko Kikov, Фейсбук