Бургазлийчето Берна Риза, на 1,4 години е било нахапано от 2-годишно дете или деца  в детска градина „Веселушко“. Това смятат съдебни медици, прегледали на детенцето.

Пред Gramofona.com майката на пострадалото дете Ваня Риза разказа, че и двете й дъщери посещават забавачката в бургаския комплекс „Изгрев“.

Вчера сутринта Ваня завела момичетата си на градина, както обикновено.  В 17.30 отишла да ги прибере когато медицинската сестра й показала гърба на Берна. Ужасената майка не повярвала на очите си.

„Разпитах целия персонал в градината. Никой не беше чул, нито видял какво се е случило с детето ми. Само сестрата, която беше на смяна е видяла гърба на дъщеря ми“, разказа още Ваня.

Тя е категорична, че до вчера сутринта по гърба на детенцето й не е имало никакви следи от рани, удари и охлузвания. По гърба на Берна в момента има 7 кръвонасядания и до вчера  по кожата на момиченцето ясно личели следи от зъби.

„Берна е на година и четири месеца, тя не може да говори, но когато я събличам или обличам плаче, когато докосвам гръбчето й мрънка, защото я боли“, каза още майката на нахапаното дете.

Gramofona.com научи, че други родители, чиито деца посещават детската градина, знаят за случилото се. В градината има 2 яслени групи, които в момента се слети в една. Gramofona.com не успява да се свърже с никой от ръководството на забавачката. Очаквайте подробности!