Доживотен затвор без право на замяна ще искат близките на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед за строителния предприемач Станимир Рагевски. Бизнесменът е обвинен в убийството на двамата, а начинът, по който убиецът се е отървал от уликите, потресе целия град.

Според разследването Бахлова и Юмер са застреляни, а телата им са разчленени, натъпкани в найлонови торби и изхвърлени на различни места. Част от останките им бяха открити в езерото Вая, друга част беше заровена в гробищния парк, а кости от челюстта на Юмер бяха открити и в шахта в Бургас.

Юристи и близки до разследването коментират, че хладнокръвността, с която са прикривани следите е рядко срещана.

Теодора Бахлова е убита на 20-ти октомври 2020 год. Тя е застреляна с пистолет Макаров със заличени номера. 10 месеца по-късно по същият начин и със същото оръжие е убит и Юмер Мехмед. Разследващите първо започват да разплитат смъртта на Юмер и доста по-късно успяват да свържат неговото убийство с изчезването на брокерката Теодора Бахлова. Близките на жертвите ще настояват за кръвнина в размер на 1,5 млн. лева.

Днес делото не започна, защото в съдебната зала не се яви адвокатката на Рагевски Ваня Радиева. Тя е глобена с 500 лева, а новото заседание е насрочено за 27 март. В момента в затвора в Бургас  присъда от 4 години и половина излежава Диян Дичев. Бившият собственик на бирария е признат за виновен, че е помогнал на Станимир Рагевски да се отърве от телата на жертвите си.