Млад мъж издъхна снощи на улицата в Айтос, след като бе ударен от 31-годишен от айтоското село Поляново. Починалият от тежка черепно- мозъчна травма, по информация на полицията, е от руенското село Скалак.

Източници на Грамофона нюз казаха, че нападателят и жертвата не са се познавали и до инцидента се стигнало случайно. От полицията не съобщават до този момент каква е причината за спречкването между двамата мъже.

Знае се, че инцидентът е станал около 23:30 часа на ул. „Паскал Янакиев” в Айтос. Екипът ни научи, че мястото е много близо до дома на кмета на село Поляново Ферад Тахирюмер. „Не съм на работа и нищо не мога да кажа по случая.

Задържан е Емин, който от 5-6 години не живее тук, а във Франция. Не си е идвал от доста време, но сега е тук. Не знам дали двамата са се познавали. Къде е Скалак, къде е Поляново? Нищо повече не знам и не мога да кажа”, коментира Тахирюмер.

Кметът на Скалак, Мустафа Бекир също отказа да каже повече подробности около неприятния случай. Само заяви, че загубата е огромна.

В града се говори, че снощи нападателят Емин е спрял колата си до мястото на  инцидента, слязъл и ударил юмрук на 30-годишния мъж от Скалак.