32-годишният клошар Стефан Златев, известен като Малкия Рамбо ще бъде доведен в съда. Той е един от мъжете, които са пренасяли бидона с останките на убитата Теодора Бахлова. Срещу 10 лева Златев стоварил бидона в близост до зеленчуков магазин на ул. „Сливница“.

В момента Малкия Рамбо се намира в областната дирекция на МВР, за него съобщи друг свидетел по делото – криминален полицай. Тъй като Стефан Златев е трудно откриваем и няма постоянен адрес, беше решено, че ще бъде доведен специално в съда, за да даде показания.

Делото за двойното убийство на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед тече с разпит на свидетели. Първи показания дадоха бившите наематели на зеленчуковия магазин на ул. „Сливница“.

Пламен Богданов и Галина Жекова описаха подсъдимия Станимир Рагевски като човек, който им е помагал. „Никога лошо от него не съм видяла“, заяви Жекова. Богданов също обяви, че Рагевски му е помагал неведнъж, дори и с пари.

През лятото на 2020 год. зеленчуковият магазин бил затворен, а Пламен дал ключовете от него на Рагевски, защото той искал да го ползва за склад. Едва година по-късно ги взел отново.