3 пътни инцидента с една жертва са регистрирани през почивните дни в Бургаско. 48-годишен мъж загина в събота вечерта при катастрофа на АМ „Тракия“, причинена от неправоспособен шофьор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

17-годишното момиче без книжка най-вероятно е предприело неправилно изпреварване без да се убеди, че маневрата й е безопасна, смятат от полицията. Младата водачка се е ударила в товарен автомобил. От удара е загинал мъж, а синът му е настанен в бургаската болница, но без опасност за живота.

7-годишно момче от Приморско пък е с фрактура на крака, след като беше блъснато от кола в морския град. Детето играело на топка и изскочило изненадващо на пътното платно. Гонейки топката, момчето се ударило в преминаващия в този момент автомобил. Колата е минала през крака на детето.

25-годишен бургазлия предизвика катастрофа в к/с „Изгрев“, която за щастие се е разминала само с материални щети. Младият мъж не се е съобразил с мократа пътна настилка и се движил с висока скорост. Помел движещата се пред него кола.

 

Снимка: Архив