Шамари и ритници на пешеходна пътека в Бургас

20.06.2018 , 10:39 | Автор : Gramofona.com

Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. „Изгрев“. Случката се разиграла миналата сряда на кръстовището на ул. „Георги Калоянчев“ в комплекса, точно пред магазин „Била“, съобщи bMT.

„Всичко започна, след като автомобил за малко не блъсна мой приятел. Той и шофьорът започнаха да спорят актуална ли е пешеходната пътека, тъй като тя беше временно изтрита, защото и се подновяваше маркировката. Но табелата все още си седеше, както обясни моят приятел“, разказа мъжът, който е станал очевидец на спречкването.

След кратък словесен спор шофьорът на автомобила изскочил и се нахвърлил на пешеходеца. Двамата започнали да си разменят ритници и юмруци. Намесила се и възрастна жена, която според очевидци е майка на водача на автомобила. В кулминацията на сбиването тя отнесе няколко удара от собствения си син, без той да подозира, че посяга на нея.

В крайна сметка най-пострадала се оказа дамата, която в продължение на няколко минути не могла да се изправи на крака. Няколко пъти именно тази пешеходна пътека е ставала обект на спорове между шофьори. Някои твърдят, че тя дори е опасна, а доказателство е катастрофа ден след сбиването.

Нов коментар

captcha

Коментари (1)

коментар пипи 2018-06-20 14:38:53

И като се гледа видеото , става ясно, че горе написаното е пълна измислица. Шофьорът спря да пропусне пешеходците. Пешеходецът явно обижда хората в колата и шофьорът скача за да се защити. Възрастната жена пада, защото пешеходецът я блъска докато удря шофьора.

Времето

16.02

2o - 6o
17.02

2o - 9o
18.02

2o - 10o
19.02

2o - 7o