Музикален двубой между вокалистките на „Силует“ става хит в мрежата

03.02.2018 , 10:18 | Автор : Gramofona.com

Преди броени дни бургаската група “Силует” представи своя най-нов сингъл и видеоклипа към него. Парчето “Hurt u” е изградено под формата на диалог между двете вокалистки. Разговорът прераства  в конфликт, който ескалира, но само в песента, уверяват от бандата. Отношенията на членовете в групата са повече от приятелски.

“Беше истинско предизвикателство да се превъплатим в ролите и сме щастливи, че успяхме да ги направим да изглеждат истински. За първи път феновете ни виждат в тази светлина и ако съдим по-реакциите им по време на първата прожекция и коментарите във фейсбук - изглежда им хареса. Това е важно за нас, защото нашата публика е повече от специална и ние сме благодарни, че са до нас докато сбъдваме мечтата си!”, коментират от група “Силует”.

Автор на парчето, както и режисьор на клипа, е Владимир Михайлов (Сафо, Сленг). Човекът зад камера отново е Любомир Брестнички, с когото групата реализира вече четвърто видео. Снимките, както и постпродукцията, са дело на “Jeng studio”, а за професионалния саунд се погрижи успешният в Ирландия продуцент Янко Генов.

 

 

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

17.02

-1o - 9o
18.02

3o - 11o
19.02

2o - 9o
20.02

2o - 12o