Бургаският свободен университет изпрати 300 висшисти

05.12.2017 , 16:59 | Автор : Женя Петкова

20 отличници изпрати Бургаският свободен университет от Випуск 2017 год. Над 300 абсолвенти получиха дипломите си за завършено образование по магистърските и бакалавърските програми на висшето училище.

Проф. дпн Галя Христозова:  В най-скоро време ще завършат първите ни докторанти. Хубавото е, че тази година акредитирахме няколко нови докторски програми. С бакалавърските и магистърските се гордеем, но не се хвалим, защото докторските са ни интересни.

На церемонията присъстваха бургаски депутати, зам.- областният управител Севдалина Турманова, кметът Димитър Николов. Специални гости бяха изявени петокласници от иновативното училище Ал. Георгиев – Коджакафалията.

Димитър Николов: Искам да ви пожелая успешна реализация в работата и живота. Убеден съм, че това, което сте научили тук на студентската скамейка ще ви бъде в максимална полза.

Годината е особено успешна не само за завършващите днес. Бургаският свободен университет може да се похвали с изключително висока оценка за нивото на образование, което предоставя.

Проф. дпн Галя Христозова: Най-хубавото събитие за нас е, че имаме най-високата възможна акредитация и вече се измерваме с най-големите университети.

Випуск 2017 ректорът на Бургаския свободен университет определи като прекрасен. Голяма част от новите висшисти са успели да си намерят работа още по време на следването.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

20.11

4o - 9o
21.11

11o - 14o
22.11

5o - 11o
23.11

1o - 6o