Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров започна своя проверка за ситуацията в Слънчев бряг. Още вчера той обяви в Бургас, че иска сам да се увери какво се случва в курортния комплекс и да разговаря със собствениците на най-проверяваните заведения.

„Започвам проверка на ударите по българския туристически бизнес по Черноморието, тъй като нямам доверие на досега изнесената информация от вицепремиера Валери Симеонов“, коментира в социалните мрежи Сидеров.

Той е категоричен, че новият закон за шума не е съобразен с актуалната обстановка по курортите, предвидените в него мерки ще доведат до финансови щети за бюджета на Република България.

„Ще проверя дали действията на създадения набързо, по болшевишки, извънреден щаб, са законни. От информацията, която получих по Черноморието съм склонен да мисля, че действията на щаба тормозят българския туристически бизнес избирателно. Искам да знам по какъв начин се взимат решения кой да бъде проверяван по курортите“, написа още Сидеров и публикува свои снимки от нощната си проверка в Слънчев бряг.

 

Снимка: Волен Сидеров/Фейсбук