В навечерието на активния туристически сезон, собствениците на хотели и заведения започват подготовката на своите обекти. Озеленяването на парковете и градините е една от най-важните задачи, защото добре поддържаните храсти и дръвчета придават завършена визия на всеки обект.

С изключително богат асортимент от фиданки и храсти, подходящи за озеленяване на паркове и градини, разполага разсадникът „Зиркова воденица“. Той се намира в Царево и се стопанисва от местното Държавно горско стопанство.

Тук ще откриете различни видове, които са характерни за Странджа, но и много екзотични или масово използвани в озеленяването. На особен интерес се радват чинарът и туята , които освен ценна дървесина имат и прекрасен аромат. Разсадникът разполага и с фиданки, които вече са подготвени за продажба.

В „Зиркова воденица“ отглеждат успешно арония и годжи бери, така че тук можете да закупите и от изключително полезните им плодове. Именно пролетните месеци са най-подходящи за пресаждане, категорични са специалистите.

На място ще получите консултация от екипа на „Зиркова воденица“, за да сте сигурни, че сте избрали най-правилните храсти и дръвчета за вашите нужди.

Телефони за информация: 0889/93 00 50 и 0887/09 62 84