Началото на годината е време за планове и прогнози. Какво вещаят звездите, ще дойде ли принцът на бял кон и половинката светна ли се вече, че ние сме ябълката в уравнението с прасето, са само част от въпросите, които си задаваме. Звездите, естествено имат свое мнение, а много хора вярват, че именно те чертаят съдбата ни. За това и решихме да проверим какво точно вещаят те на любовното поле за нежната половина от човеството. Вярвате или не на хороскопи, нищо не ви пречи да прочетете следващите редове. Само не забравяйте, че каквото и да предначертава нощното небе за вас, именно вие сте тези, които държите съдбата и личното си щастие в ръце. Позабавлявайте се!

ОВЕН

Ако все още сте сами:

Вашата основна задача в първата половина на годината е да не изпреварвате събитията! Не започвайте да мечтаете колко прекрасни родители ще бъдете със симпатичния мъж, който сте видели преди две минути. Не въздишайте, че птичето на любовта каза на всяко едно рамо, но не и на вашето. Флиртувайте, но помнете, че закачките не задължават никого с нищо. Усмихвайте се загадъчно, завъртайте мъжките глави и се забавлявайте. Чак през юли може да дойде и дългоочакваният край на вашата самота. Точно тогава е най-голяма вероятността да срещнете човека, който действително ви подхожда.

Ако сте обвързани:

В началото на годината, за съжаление няма да минете без дребни спорове. Но не бързайте да обявявате благоверния за „Сърдитко на годината”. Имайте предвид, че в този случай половинката ви по-скоро иска да изясните позициите си. От средата на май ще се наслаждавате на всяка минута, прекарана заедно. Октомври пък обещава да бъде особено романтичен за вас.

ТЕЛЕЦ

 

Ако все още сте сами:

През 2014 година ще очаровате мъжете, без да полагате каквото и да е усилие. Ще имате нови полезни връзки и запознанства. Може би сред всички тях ще е Единственият, кой знае? За сега поне звездите не дават категоричен отговор на този въпрос. Вариантите в този случай не са много – или ще срещнете своята половинка, или няма да я срещнете. Все пак вероятността за благоприятно развитие на една връзка е по-голяма през първата половина на годината. Във всеки случай няма да ви навреди да направите едно мащабно прочистване на личния си живот.

Ако сте овбързани:

От януари до април ще живеете мирно и щастливо. След това обаче може да има влошаване на отношенията, които да преминат в по-бурни или не толкова бурни изяснявания на позициите. Това зависи от темперамента както на вас, така и на половинката ви. Много е важно обаче да не губите чуството си за хумор, ще ви потрябва. За щастие през май въпросът „Кой командва вкъщи?” вече няма да е актуален и хармонията отново ще се завърне. Така или иначе през есента най-вероятно романтиката в отношенията ви ще отлети и през зимата любовта ви по-скоро ще се превърне в приятелство.

БЛИЗНАЦИ

Ако все още сте сами:

В началото на годината има вероятност да изживеете един доста бурен роман. Да прехвърчат искри, да звънят камбанки и да прехвърчат пеперуди в стомаха ви. Всичко, което сте чели в розовите романчета и сте гледали по телевизията. Ако любовта не ви порази с гръм и трясък сега, не се отчайвайте. Звездите са категорични, че личното щастие няма да ви подмине през есента.

Ако сте обвързани:

Първата половина на годината ще е доста трудна за вас. И то не за друго, ами доста трудно ще се удържате от еротични приключения, встрани от семейното гнездо. От вас ще зависи обаче дали да продължите сегашната си връзка, или да останете верни. Решението няма да е лесно, но зависи единствено от вас.

РАК

 

Ако още сте сами:

Сега е най-подходящото време да седнете и да помислите сериозно, от какъв точно мъж се нуждаете. Звездите вещаят, че най-късно до ноември ще срещнете този, който съдбата ви е отредила. Много важно е да помните, че той ще е точно такъв какъвто сте си го представяли, но като характер, а не като външност.

Ако сте обвързани:

Разделете се с представата си за идеален брак. През тази година отношенията ви ще бъдат далеч от това, но пък ще е за добро. Звездите ще направят всичко, за да разведрят сивото ви ежедневие с нещо ново и наистина ярко. От средата на юли започва едно наистина горещо лято за вас, особено през нощите. През септември изведнъж ще се появят много интересни неща „само за двама”, а зимата ще се греете в нежните обятия на любимия.

ЛЪВ

Ако още сте сами:

От първите дни на годината до лятото вие ще сте толкова уверени в своята неотразимост, че ще превърнете флирта в любимото си хоби. Мъжете буквално ще падат в краката ви. Звездите обаче ви препоръчват да промените тактиката си през юни. Спрете да се оглеждате за мъже и опитайте да излезете от ролята на ловец. Нека мъжете се потрудят, за да спечелят вашата благосклонност.

Ако вече сте обвързани:

Осланяйте се на звездите, но внимавайте да не направите грешка! През 2014 това, колко ще са хармонични отношенията ви, ще зависи единствено от вас. През март няма да ви се налага да полагате кой знае колко усилия в тази насока. Бъдете особено внимателни какво говорите през април. Една неправилна дума ще е достатъчна, за да сложи началото на голям конфликт. Награда за търпението, с което ще трябва да се въоръжите през лятото ще бъде един романтичен октомври. През ноември ще трябва да сте особено дипломатични, за да не разрушите основите на брака си. Ще ви бъде трудно да възстановите, това което е загубено.

ДЕВА

 

Ако все още сте сами:

През тази година ще трябва да мислите главно за своите интереси. Оставете на заден план идеята да угаждате на близките си. Те наистина ви мислят доброто, но това, че повечето ви приятелки са обвързани, не означава че трябва да ви пробутват всеки „благонадежден ерген”, изпречил се пред погледа им. В първата половина на годината вземете и решете от какъв точно мъж се нуждаете и след това смело тръгвайте да го търсите. Има голям шанс да успеете.

Ако сте обвързани:

Настъпи идеалното време да поработите върху развитието на една много важна черта в характера – здравословният егоизъм. Започнете да мислите не само за партньора си, но и за себе си. През февруари, април и август няма да ви е никак лесно, но бъдете твърди. Отстъпите ли тогава, благоверният със сигурност ще ви стъпи на врата отново.

ВЕЗНИ

 

Ако още сте сами:

Във всеки един момент през годината може да се запознаете с човека, който съдбата ви е отредила. Така че, дори и да отивате до кварталния магазин, гледайте да сте в подобаващ вид, че туко виж зад ъгъла се появила луксозна яхта, бял мерцедес или черно харли (задраскайте ненужното и проверете гланца за устни дали си е на мястото). Особено големи са шансовете ви през март и май.

Ако сте обвързани:

Вие определено не обичате конфликтите. Смятате, че е по-добре да преглътнете обидата, само и само да съхраните крехкия мир, който незнайно защо ви се струва по-добър от една хубава кавга. Звездите ви препоръчват да изоставите този начин на мислене веднага. В първата половина на годината ще имате достатъчно сили, за да проведете важните разговори по неприятните теми, които ви вълнуват.

СКОРПИОН

Ако още сте сами:

През тази година имате всички шансове да срещнете мъжа на своите мечти. Това е особено вероятно в периода юли – септември. Освен това ще сте достатъчно храбри да реагирате незабавно ако някой друг си позволи да обсебва вниманието ви. Най-важното е да се вземете в ръце и да се въздържате от бурна демонстрация на чуствата в началния етап на запознанството. Репликата „Какво страхотно име, ще звучи чудесно като бащиното на нашето дете” по-скоро ще уплаши евентуалната ви половинка, така че наистина внимавайте.

Ако сте обвързани:

Как може да се вслушвате в желанията си, след като те постоянно се менят? Май и самите вие не сте много сигурни какво точно искате. Именно заради това и до края на май вероятността за кавги с половинката ви са много вероятни. Лятото ще премине в изясняване на позиции и отношения, но есента пък обещава да е особено романтична.

СТРЕЛЕЦ

 

Ако още сте сами:

Звездите са на мнение, че през 2014 год. кой знае защо няма да се вълнувате от въпроса за единствения и неповторим мъж в живота ви. Удоволствие ще ви доставя добрата компания на приятелите, които няма да ви ангажират със затормозяващи размисли на сериозни теми. И изведнъж, без да очаквате едно случайно запознанство ще се превърне в ярък и доста горещ роман.

Ако сте обвъзрани:

Годината ще бъде лека и комфортна за вас. Няма да ви се наложи да полагате каквито и да е усилия, за да съхраните нежните чуства. Всичко ще се случва като от само себе си. Единственото, на което трябва да обърнете внимание е балансът. Помислете как да обедините интересите си с тези на партньора си.

КОЗИРОГ

 

Ако сте сами:

През тази година май ще мислите прекалено много, ще претегляте всички „за” и „против”, ще проверявате личните качества на всеки един мъж, с който сте се запознали и честичко ще надничате в списъка „Идеалният принц на моя живот”. Звездите ви съветват да преосмислите и обновите позициите си от този списък и това, което е старо да бъде задраскано. Повярвайте в себе си и смело направете крачка напред към бедещето. В този случай шансовете ви да сложите край на живота си като необвързана рязко скачат през лятото.

Ако сте обвързани:

През тази година няма да скучаете с половинката си. Ще успявате не само да правите планове, но и да ги реализирате. Чака ви едно прекрасно възраждане на романтичните чуства и преоткриване на хубавите страни в човека до вас. Все пак не забравяйте да правите и компроми, защото любимият ви може да покаже и не толкова милата си страна. През август и ноември ви очакват особено приятни изненади от него.

ВОДОЛЕЙ

 

Ако все още сте сами:

През тази година няма да сте склонни на компромиси. Ще търсите половинката си толкова настървено, че дори ще сте съгласни и най-неприемливия вариант, само и само да кажете – „Мой е”. Надали ще намерите мъжа на своя живот, но със сигурност ще придобиете доста опит и познания за силната половина от човечеството.

Ако сте обвързани:

През първата половина на година ще сте обхванати от силно нетърпение и ентусиазъм, които няма да ви позволят да стоите спокойно на едно място. Хубавато е, че това се отнася и за партньора ви, с който ще се впуснете в много приключения. Това ще ви позволи да разберете колко много всъщност ви е провървяло в любовта. Март, юли, август и октомври ще бъдат особено романтични.

РИБИ

Ако още сте сами:

Угризения на съвестта? В никакъв случай! В първата половина на годината ще флиртувате наляво и надясно, без да изпитате и грам съчуствие към нещастните мъже, чиито глави сте завъртели. През втората половина обаче ще се кротнете и тогава ще дойде времето на дълбоките чуства. Шансовете да се влюбите и чуството да е взаимно са особено големи в в периода от края на юли до средата на септември.

Ако сте обвързани:

През тази година ще има с какво да изненадате партньора си. Вие ще му разкриете такива страни от характера си, за които той дори и не е подозирал. В началото може и да не му хареса, но определено ще успеете да го заинтригувате. Зведите препоръчват да ограничите еротичните си интереси до законната си половинка и да не посягате към забранения плод на изневярата. Раздяла е възможна в началото и средата на есента, но през ноември нещата ще се оправят и вие ще се наслаждавате на компанията на своя любим.

 

 

Източник: Woman.ru

Снимки: Getty/Fotobank