Излезе първият сингъл от новия 13-и албум на Лара Фабиан, наречен „Camouflage“. Песента се казва „Growing Wings“ и е официално на пазара от днес. От 4 август стартира и предварителната поръчка на албума, който ще чуем на живо на 27-и март 2018 г. в Зала 1 на НДК. Освен новите песни на звездата, французойката ще изпълни и най-големи хитове като Je T’aime, Je suis Malade, Adagio.

След 20 милиона продадени албума в цял свят и успехът зад последния ѝ платинен албум, издаден на френски - „Ma vie dans la tienne“, Лара Фабиан се завръща на сцената с изцяло англоезичен албум. „Camouflage“ е създаден между Стокхолм, Лос Анджелис и Брюксел от продуцента с множество награди Moh Denebi и американския текстописец Sharon Vaughn. Албумът носи името на знаковото парче „Camouflage“ и съдържа 12 песни, които носят характерния вокален заряд на звездата в комбинация с електро поп елементи и класически оркестрални аранжименти. Дългоочакваната от феновете продукция ще се появи на пазара есента, а над 40 страни, част от световното турне на Лара Фабиан, ще имат удоволствието да ги чуят на живо.

Билетите за концерта у нас са на цени от 59 до 159 лева. Всеки, закупил от тях, ще получи албума „Camouflage“ малко преди концерта на 27 март лично от екипа на Лара Фабиан.