Бургазлийка с мил жест към децата от театрална школа „Талантино” с ръководител Станимир Карагьозов. Нели Арнаудова, която от няколко години живее в Бристол, Англия се прибра в родния град, за да представи най-новата си книга „Истории по действителни случаи с куче".

1 лев от продажбата на всяка книга ще бъде дарен за развитието на школата. Интерсът към четивото, съдържащо комични разкази за живота на лабрадора Кейси, беше огромен.

Премиерата се проведе в Дома на писателя. Да чуят смехотворните разкази и да закупят книга, дойдоха не само деца, но и техните родители, дори бабите и дядовците им. Талантите на „Талантино“ пък представиха част от историите на Кейси и предизвикаха аплодисментите на присъстващите.

Макар че живее зад граница, Нели е част от екипа на Gramofona.com. Тя представя бургазлиите, избрали да живеят далеч от родния град в рубриката ни „Бургазлии зад граница“.

Водещ на представянето беше редакторът на „Истории по действителен случай с куче“ – Елка Василева. Нели пък не скри вълнението си, че на премиерата присъства и една от най-любимите й авторки Керана Ангелова.