Луксозната козметика за здрава и красива коса Kérastase празнува рожден ден - 1 година като основен бранд във фризьорския салон на СПА център "6th Sense," Гранд Хотел и СПА Приморец. По този повод, празнуваме цял ноември!

Очакват ви:

- Безплатна диагностика с микрокамера Kérastase;

- Високоефективна приготвена на място според вашите нужди терапия с мигновен ефект - фузио-доза (fusio-dose) на цена от 42 лева (стандартна цена на процедурата 49 лева, намаление от 15%) - Цялата продуктова гама на Kérastase за домашна грижа се предлага с намаление от 10%;

Намаленията са валидни за ноември месец.

"Диагностиката с микрокамера на Kérastase е първата задължителна стъпка, през която преминава всеки клиент на салона. Препоръчвам на всеки, да си я направи. Този анализ ще ви каже точно какви са вашите коса и скалп" - разказва Ксения Вълева, сертифициран посланик на бранда. "Често, хората имат една представа за тях и съобразяват с нея продуктите, които използват, а те реално са съвсем други. Подобно изследване е важно, защото позволява да съобразим грижите, които полагаме с реалното състояние на нашите скалп и коса - а това е пътят към тяхното здраве" - допълва дамата, начело на фризьорския салон в СПА център "6th Sense".

"За изминалите 12 месеца, Kérastase доказа на практика своята висока ефективност и отлични качества. Буквално всички клиенти, остават изключително доволни от ритуалите и виждат моментална промяна. Акцент при тази марка е именно незабавният преобразяващ ефект. Нагледен пример в тази посока е терапия фузио-доза (Fusio-dose). Тя, се приготвя на място пред вас, от концентрирани активни съставки, съобразени с нуждите на вашите коса и скалп. Независимо, дали имате медицински проблем или нужда от повече блясък и жизненост, фузио-доза е правилното "лекарство", с моментален ефект" - разказва Ксения.  „Тази терапия вече има и свой вариант за грижа у дома. Той се казва „home laboratory” или “домашна лаборатория“. Съдържа четири ампули с продукт, приготвен също на място в салона от две подбрани активни съставки. Едната се избира от клиента, а другата посочвам аз“ – допълва посланикът на Kérastase.

„Тази година, през април и октомври имахме Very Personal Days с Kérastase. Това са дни, посветени на красивата и здрава коса, в които продуктите и ритуалите на световния луксозен бранд са на специални оферти“ – разказва Ксения. „Дойдоха много гости, които лично усетиха „уау“ преобразяващия ефект на Kérastase и споделиха отлични отзиви. Това, изключително ме радва. Моята мисия е, да помогна на всеки, да има здравата, красива коса, за която мечтае. Особено за нас, дамите, тя е символ на красота, увереност и е изключително важна част от нашата визия и съответното впечатление, което оставяме у хората, с които сме в интеракция. Мой верен помощник по този път, е Kérastase ” – споделя впечатленията си посланикът на луксозния бранд козметика за коса.

„Ритуалите на Kérastase, които предлагаме, са разнообразни. Обединява ги едно - тяхната ефективност. Ние не просто променяме косата ви за ден. Даваме и грижа, лекуваме я, обгрижваме я. Можете да изберете вече споменатия ритуал фузио-доза, или ритуалите релакс, лукс, хроноложист, "24 карата", дълбоко почистващ, интензивен ритуал; протокол за суха коса, дисциплина или пък кера-фюжън" - разказва Ксения. "Всеки от тях, е насочен към конкретни нужди на косата. Яснота при избора, дава първоначалният анализ с микрокамера на скалпа и косъма. Ето как, затваряме цикъла: от диагностиката, идентифициране на проблемните моменти, до път за елиминирането им и конкретни стъпки в тази посока" - завършва разказа си за пътят на здравата коса сертифициран Kérastase посланик Ксения Вълева.

И с усмивка допълва: "Разбира се, ако имате нужда от прическа за своя специален ден, искате да промените външния си вид, да се "оцветите" в други тонове и нюанси, винаги сте добре дошли при нас. Тук, ще откриете висок професионализъм, класна грижа, внимание, ненатрапчиво отношение, дискретност и релакс. Нашата цел е вашето доволство от работата ни и постигнатите резултати“.

Ксения Вълева е с 9-годишен опит във фризьорството. Работила не само у нас, но и в чужбина. Носител е на многобройни награди, включително за булчинска прическа и умения като колорист. Избира  да представя Kérastase, защото продуктите на бранда са персонализирани и изпитани. Всеки път, работейки с тях, вижда разликите преди и след дадена процедура и с чисто сърце следва пътят на  Kérastase. А той, съчетан с годините ѝ опит и умения във фризьорството, формира първокласна грижа. Открийте я при нея (нас) – във фризьорския салон на СПА център „6th Sense” в Гранд Хотел и СПА Приморец.

 

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg