Певицата Вероника отвори собствен фризьорски салон в Бургас. За Вероника, която преди време се оттегли от публичното пространство и активната музикална дейност, това е втори собствен бизнес. Oт няколко години певицата успешно развива моден бранд, който представя колекциите си чрез красивото присъствие на лицата на някои от най-популярните нейни колежки.

STUDIO DECALOGUE, каквото е името на студиото за красота, е съвсем ново предизвикателство, което Вероника поема. Освен с уникален стил на обзавеждане и обстановка, достойни за списание за луксозен интериорен дизайн, в студиото работят едни от най-добрите коафьори, както и маникюрист в Бургас, което е гаранция за професионализма към всеки клиент.

В STUDIO DECALOGUE всяка дама ще се почувства не само красива, но и много специална- отношението към клиента е главната философия, която екипът на салона следва.

Освен стандратните за едно студио за красота процедури, които се предлагат, клиентите ще открият и много иновативни технологии за грижа за косата. Грижливо са подбрани само водещи световни марки, а цените на услугите са достъпни за всяка дама- поредното доказателство, че отношението към клиента е по-важно от всичко.

Вероника е един от примерите, че когато човек истински желае да се развива в една посока, то тогава пред него няма никакви граници. След музиката и модата, белязали силно живота й, е време да си поговорим с нея и за красота.

А всички те са взаимно свързани помежду си и продължението на нейната бизнес дейност следва категорична логика. STUDIO DECALOGUE кани всяка дама да се почувства като истинска кралица на адрес гр. Бургас, ул. Оборище № 70.