Бургас ще избере своята най-красива омъжена дама на 23 март в Гранд Хотел и СПА Приморец. Претендентките за короната са 12 прекрасни жени, с интересни професии, здрави семейства и разбира се, отлична визия. Водещи на форума, ще бъдат Гери Дончева и музикалният редактор и водещ в БНР Георги Янакиев.

Победителката ще обяви 7-членно жури от познати общественици и ценители на високата естетика, доказали себе си в различни области.

Част от него са организаторите на престижния конкурс Ваня Кирова и Илияна Тодинова, както и носителките на титлите Мисис Бургас 2017 и Мисис България Трансконтинентал Надя Недялкова и Мисис България Woman of the  Universe 2017 Валя Жекова.

Следва изпълнителният директор на футболен клуб „Нефтохимик“ Николай Тодоров. Сред журиращите ще бъдат и основателят и главен редактор на „Флагман“ Катя Касабова и бургаският дизайнер Мария Диомова.

Гранд Хотел и СПА Приморец е бляскавата сцена, която организаторите избират за престижното събитие втора година подред. Вечерта обещава вълнуващи емоции, елегантни тоалети, красота и отлично настроение.