Бургаският съд препъна Lafka Боян Иванов: Общинският съвет ми позволи да дам работа на 70 човека Касабов към Людиев: Давате кървав курбан Ехо от великденските песнопения в Бургас "MASTERHAUS" отвори в Айтос Иван Алексиев: В Поморие ще се строи до 15 юни, после започва отдихът на туристите 34-годишната Дарина от Бургас спешно се нуждае от помощ Община Бургас отдава 14 имота под наем Журналист грабна третия приз в рибарския конкурс на Gramofona Кой от къде и кога ще тръгва за абитуриентския си бал Успешен прощъпулник за Николина Серафимова с Gramofona.com 12 „А” клас на Търговската гимназия щурмуват двуетажния парти автобус на Power FM тази година Призът за рибарска история №1 за 2013г. грабна Милчо Касъров Победители в Никулденския конкурс 2013 на Gramofona ПИК нагло краде Gramofona Любовен хороскоп 2014 Събираме в сборник най-интересните рибарски истории

Zandra Vox в дует с щатски рапър

18.01.2013, 13:51 | Автор: Мануела Янева

Бургаската изпълнителка Zandra Vox изскача с ново парче Talkin/Говорим/ в дует с рапъра Von Dutch от Атлантик сити. „Исках да направя колабо с презокеански изпълнител. 6 години живях в щатите Ню Джърси и  Пенсилвания.

Мисля, че е време за песен с американски изпълнител, тъй като няколко мои парчета вече се въртят в най-големите клубове в Атлантик Сити“, сподели пред Gramofona.com екстравагантната бургазлийка. Тя уточни, че песента ще излезе до края на март.

Продуцентът на Zandra - Георги Георгиев- Жо е виновникът за музиката към новата песен, а талантливата певица е записала куплета и припева към парчето. То в момента се сглобява и съвсем скоро ще е факт. Относно новата песен изпълнителката допълни, че екипът работи с режисьор от Ню Йорк, който ще се погрижи за снимките на клипа.

Освен това Zandra Vox  разкри, че сега популярният изпълнител J Holiday прослушва нейна песен. От разговора ни с нея стана ясно, че двамата са имали връзка. Те са се запознали на „Свети Валентин“ в бар преди негово участие. Изпълнителят на нашумялата песен “Bed” лично е изпратил охраната си при Zandra, за да й предадат, че J Holiday иска да се запознае с нея.

Коментари (0)

Няма коментари.

Нов коментар