Бургаската изпълнителка Zandra Vox изскача с ново парче Talkin/Говорим/ в дует с рапъра Von Dutch от Атлантик сити. „Исках да направя колабо с презокеански изпълнител. 6 години живях в щатите Ню Джърси и  Пенсилвания.

Мисля, че е време за песен с американски изпълнител, тъй като няколко мои парчета вече се въртят в най-големите клубове в Атлантик Сити“, сподели пред Gramofona.com екстравагантната бургазлийка. Тя уточни, че песента ще излезе до края на март.

Продуцентът на Zandra - Георги Георгиев- Жо е виновникът за музиката към новата песен, а талантливата певица е записала куплета и припева към парчето. То в момента се сглобява и съвсем скоро ще е факт. Относно новата песен изпълнителката допълни, че екипът работи с режисьор от Ню Йорк, който ще се погрижи за снимките на клипа.

Освен това Zandra Vox  разкри, че сега популярният изпълнител J Holiday прослушва нейна песен. От разговора ни с нея стана ясно, че двамата са имали връзка. Те са се запознали на „Свети Валентин“ в бар преди негово участие. Изпълнителят на нашумялата песен “Bed” лично е изпратил охраната си при Zandra, за да й предадат, че J Holiday иска да се запознае с нея.