Новата Галерия VEST и арт-центъра към нея отвориха врати за всички деца и възрастни, които искат да творят, да се забавляват и релаксират. Собственичката на Галерия VEST - Таня Младенова и галеристката Нася с много любов представят творенията на талантливи хора – художници, приложници, декупажисти или просто творци с усет и въобръжение към красивото.  Изкуството, според тях отваря врати към един различен свят изпълнен с хармония от цветове и спокойствие.

Пъстрото място всекидневно посреща както любителите на ръчно изработените бижута, играчки, картички, сувенири, така и ценителите на изобразителното изкуство.

В Галерия VEST се предлагат живописни картини нарисувани с маслени бои, акрил, акварел и смесена техника. Техни автори, освен собственичката са и Нася – Атанаска Стоянова от Сливен, бургазлиите Данаил Николов, Марияна Попова, Кънчо Желязков, Данаил Кондиков от София, Йон Йонел от Румъния и Нина Ковлева от Русия.

В Галерия VEST може да намерите оригинални, ръчно изработени бижута, накити, сувенири, сътворени от хора реализирали се в различни професии -инженер, банкер, учител, както и дизайнерски лампи, изработени от счетоводител. В Галерия VEST смятат, че трябва де се отдаде  дължимото признание на таланта , като се направят  достояние творбите  по-този достъпен начин.

В арт-магазин Галерия VEST можете да закупите или просто да се наслаждавате на творения само ръчна изработка. В Галерия VEST подаряват усмивки!

Чувството да сътвориш нещо с двете си ръце е специално и ще го усетите... Ако и Вие искате да се потопите в магията на изкуството, да творите, да релаксирате, да се забавлявате и развивате,  може да го направите  на ул. „Цар Калоян“ 66, Бургас, /срещу алеята на Борисовата градина/.

Телефони за контакти: 0877 35 35 79 Нася, 0899 15 53 16 Таня или Онлайн: