Едно невероятно зимно приключение ще подарят в четвъртък  децата и преподавателите от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” на своята публика.

В Леденото кралство на Снежната царица ще започне една красива приказка в която участие ще вземат най-малките артисти на училището –тези от 1 до 4 клас.

В желанието си да създаде един нов свят, в който чистите и студени линии да заменят емоциите, и в който северният вятър ще изстуди душите на хората, Снежната Кралица е покрила света със сняг и лед, опитвайки се да унищожи всички изкуства.

На сцената ще оживеят различни герои, които ще преживеят много  премеждия, за да  открият, че дори в най-лошите създания се крие по зрънце доброта.

В снежната приказка талант ще демонстрират  децата от класовете по  класически балет,  пиано, виола, кларинет, обой, виолончело и цигулка с преподаватели  Владимир Грудев, Албена Каварджикова Жасмина Чернева, Мария Дянкова, Пенка Нейчева, Паоло Бошев, Симеон Кавалджиев,Йоана Вангелова, Яна Райчева и Елена Клеппе.

За да се случи леденото  вълшебство, на най- малките възпитаници от училището по изкуства ще помогнат актьорите от  11 клас - Йоанна Кръстева, Симона Богданова и  Петър Дичков с преподавател Даниела Георгиева.

„Леденото кралство” е част от проект „Артистини”, който успешно реализира своя втори сезон. Спектакъла можете да гледате на 25 януари от 18 часа в залата на Нациоаналното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”. Вход свободен.

 

Снимка: radiomilena.com