1504, 20 лева  за малката Велина бяха събрани снощи по време на моноспектакъла  „Забравена от небето“ на  театрална студия „Талантино” в залата на Кукления театър в Бургас.

Актрисата Боряна Стамболиева и режисьорът  на представлението Станимир Карагьозов призоваха вместо за цветя зрителите да дадат пари за животоспасяващата операция на малката Велина в Турция, за която са необходими 22 хиляди евро. В благодарствения си пост във Фейсбук Карагьозов написа:

“Време за отчет... Благодарим отново за препълнената зала, благодарим за думите, сълзите, усмивките и любовта! Благодарим за това, че приехте каузата за бебе Велина присърце и благодарение на ВАС в кутията са попаднали 1504, 20 лева!!! Ей, хора, думи нямам... Чудеса ставали по Коледа, аман от изтъркани фрази. Чудесата сте ВИЕ с огромните си сърца и души. За всички, които не бяха в залата напомням, че на 17.12 (неделя) от 18:00 часа в НХК ще има благотворителен базар и концерт с уастието на Тони Димитрова, Стефан Диомов и много други, отново в помощ на бебе Велина. Какво още... А, да! Хареса ли ви спектакъла "Забравена от небето"?“

Детето страда от тумор в мозъка, можем да ѝ помогнем, приятели!