Бургаският съд препъна Lafka Боян Иванов: Общинският съвет ми позволи да дам работа на 70 човека Касабов към Людиев: Давате кървав курбан Ехо от великденските песнопения в Бургас "MASTERHAUS" отвори в Айтос Иван Алексиев: В Поморие ще се строи до 15 юни, после започва отдихът на туристите 34-годишната Дарина от Бургас спешно се нуждае от помощ Община Бургас отдава 14 имота под наем Журналист грабна третия приз в рибарския конкурс на Gramofona Кой от къде и кога ще тръгва за абитуриентския си бал Успешен прощъпулник за Николина Серафимова с Gramofona.com 12 „А” клас на Търговската гимназия щурмуват двуетажния парти автобус на Power FM тази година Призът за рибарска история №1 за 2013г. грабна Милчо Касъров Победители в Никулденския конкурс 2013 на Gramofona ПИК нагло краде Gramofona Любовен хороскоп 2014 Събираме в сборник най-интересните рибарски истории

ВВС снима филм за южния плаж в Слънчев бряг

05.07.2013, 10:12 | Автор: Gramofona.com

Британският медиен гигант ВВС снима документален филм за южния плаж в курорта Слънчев бряг. Вниманието на снимачния екип е фокусирано върху екстремните атракции в морето, забавленията за туристите и нощните партита в хитовите дискотеки в зона “Какао Бийч”. Телевизионният екип на ВВС работи от три дни на южния плаж и вече е заснел култови кадри, които ще рекламират курорта като топ-дестинация за забавления. Друг акцент във видеото са културно-развлекателните събития на плаж “Какао Бийч”, нощните шоу програми в баровете и спортните прояви на ивицата. Британските телевизионери заснеха първото видео в нощта на Джулай Морнинг, когато за посрещането на изгрева на първото юлско слънце се събраха рекорден брой фенове на рокмузиката-повече от 4500 души. Лентата посочва Южния плаж в Слънчев бряг като най-емблематичното място по българското Черноморие за диджей партита от най-висок ранг и като  любима зона за дискотечни купони в нощните клубове. Изборът на ВВС да снима филма си точно тук е свързан с нашумелите изяви на световно-известни диджеи, които гостуват всеки сезон на “Какао Бийч”. Другата причина е, че южният плаж е любимо място за развлечения на британски, руски и български туристи. Снимките ще продължат още два дни.

Перфектното управление, мениджмънт, високия туристически продукт, условията за отличен летен туризъм, развлекателните програми, които се предлагат от години на южния плаж са сред аргументите за заснемане на лентата на ВВС. През летните месеци събитията от календара са 150 с различна предизвикателна концепция. Любим на хиляди европейски туристи, южният плаж в Слънчев бряг това лято отново става арена за разгръщане на мащабната парти култура, повлияна от вечно атрактивната електронна сцена в Ибиса.

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Нов коментар