Бургазлийката Нели Арнаудова, която от 7 години е зад граница, разказва невероятни истории за лабрадора Кейси. Това е едно необикновено английско куче, живеещо в нейното обикновено българско семейство.

Във вените на четириногото тече кралска кръв (баба ѝ имала роман с куче от Бъкингам). Кейси иска да се храни по шест пъти на ден, вместо по два; да носи скъпи бижута и тоалети; да ходи всяка седмица на фризьор, масаж и маникюр; да отиде на бал в двореца, да има прислуга и попечителски фонд за неродените си деца. Дали ще получи всичко това ще разберете, ако прочетете веселите истории по действителни случаи с куче.

Те са събрани в книга. В момента любопитното четиво се продава онлайн, а на по-късен етап предстои издаването и на хартия. Ако желаете да си поръчате книгата, можете да го направите ТУК:

Творческата кариера на Нели Арнаудова започва с писането на съчинения. Нейни стихове са публикувани в бургаски ежедневници и седмичници. Номинирана е в редица конкурси, участвала е с разкази и стихове в в "Културна палитра”, "Алманах проза” и "Морето в разкази и рими”. Сега пише щуротии в Клуб 50+, Хулите, Многоточие и Буквите. Нели Арнаудова е час и от екипа на информационния сайт Gramofona.com. Всяка седмица тя запознава читателите ни с интересни истории на бургазлии, които живеят и работят навън.

За да помогнете за издаването на книгата на Нели Арнаудова, може да видите ТУК