В разгара на най-топлия сезон, всеки заслужава страхотен, летен коктейл! Ако с него върви и подходяща обстановка, то той става още по-изкусителен. Какво по-добро място за глътка или две свежест, от страхотна градина, потънала в зеленина, морски бриз, на крачка от златния пясък? Добавете елегантна, изискана обстановка, дискретен сервиз, спокойствие и тишина и получавате една утопия, увенчана с цели 5 звезди - Гранд Хотел и СПА Приморец. Точно тук, ви очакват страхотни летни изкушения - свежи коктейли, приготвени специално за вас!

Ако пенливото вино е любимата ви лятна напитка, разбира се, подобаващо охладено, то HUGO е точно за вас! Течната разхлада включва освен вече споменатото пенливо вино и сода, лайм и бъз. Комбинацията шепне за свежест, класа и страхотен вкус, пълен с балончета.

После, идва ред на лятната Скрижана с водка. Най-руската напитка, по лятна традиция, тук върви ръка за ръка с диня и киви, в една неочаквано добра комбинация. Буквално вкус на лято с нотки класна водка - за ценители.

Ако сте почитатели на безалкохолните коктейли, то цитронадата е за вас. Открийте я в две страхотни комбинации - с бъз и мента или пък с грейпфрут и босилек. насладете се на течна свежест, която при тези температури може да е буквално животоспасяваща.

За любителите на екзотичните преживявания, на разположение е наргиле с цяла палитра вкусове. То предполага сладки приказки и релакс и е алюзия към арабския свят, където почивката във всичките и форми, е издигната в култ. Определено е ароматно преживяване, което си струва да опитате. Можете да изберете аромата на самия тютюн - ягода, боровинка, диня, двойна ябълка, грозде, мента, малина. На разположение са и чаши от плод с нюанси съответно на портокал, ананас или грейпфрут. Изборът включва и различни добавки към наргилето - плод в кана, мляко, мента или пък бейлис. Особено атрактивен за летните месеци е маркучът с лед. 

Наргилето е изкушение за сетивата. Комбинирайте с неизменните за всяко лято коктейли. Приготвени майсторски, с класни, свежи продукти, те са изкушението, на което е направо задължително да се отдадете - особено в такова райско кътче, като лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец.