По случай своя дванадесети рожден ден, най-старият търговски комплекс в Бургас, Триа Сити Център ще зарадва своите клиенти с промоции на новите колекциите на световни брандове уникални за Бургас и страната. Без съмнение датата 20 юни, вторник, ще се превърне в емблематична за шопинга в града ни.

Специално за празника двата големи мултибранд магазина SBS – Super Brans Store и Color Point ще предлагат линиите S/S 2017 на марки като KOCCA, Marina Yachting, Henry Cotton's, Salsa Jeans, EA7, MCS - Marlboro Clasics и Freddy на цени с 20% отстъпка за всеки.

Освен от изкусителните намаления, клиентите ще имат възможността да се възползват и от стартиралата наскоро лоялна програма на Триа, която ти дава възможност да печелиш награди докато пазаруваш на територията на центъра. Всеки пазарувал на стойност над 50 лв. има правото да стане притежател на Tria Loyalty Card и да се възползва от възможностите, които му предлага програмата.

Картите се издават на касата на магазин SBS на 2 етаж в Триа Сити Център.

Освен рожденият си ден, търговският комплекс ще отбележи и още едно важно събитие в календара си този месец, а именно финала на благотворителната си кампания Аз и Ти ЗаЕдно – „За повече детски усмивки“, съвместно с Фондация „Искам бебе“. Кампанията е в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми на територията на Бургаска област. В момента тече набирането на кандидатури за финансова подкрепа от инициативата.

Напомняме Ви, че набраната сума от кампанията е 10 000 лв. и ще бъде разпределена под формата на ваучери на стойност  5 000 лв. Периода за кандидатстване е 30 юни, а печелившите двойки ще бъдат изтеглени на 7 юли. Повече подробности за кампанията, като и как може да се кандидатства, може да откриете на сайта и фейсбук страницата на Триа и Фондация „Искам бебе“.