Две думи които всички харесват – пътуване и свобода! Ще прибавим още нещо: шопинг и море!

Всичко това предлага поредното бижу на немската верига магазини Travel Free на Морска гара Бургас -продължение на първия обект, в който се предлагат предимно стоки от категориите “спиртни напитки”, “захарни изделия”, “парфюмерия и козметика”.

Новият магазин беше открит с изискан коктейл, а гостите останаха приятно изненадани от разнообразието на модни аксесоари, натурална козметика и играчки.

Това е още една гореща точка за шопинг, която можете да посетите с цялото семейство. Както винаги, концепцията залага на комбинация от световно известни и иновативни марки аксесоари, играчки, натурална козметика, а сега и дизайнерски стоки за дома на добри цени. Дамите могат да открият своята нова чанта, часовник, бижу или интересен детски подарък, а изборът на мъжки часовници, слънчеви очила и кожени аксесоари е достатъчно голям, така че и господата да не скучаят. 

Качество и гарантиран произход е най-точното определение за това място, което освен всичко друго може да бъде продължение на разходката ви край морето. Преживяването винаги е по-вдъхновяващо, когато се приберете у дома с подаръци за всички.

Изненадите тепърва предстоят заради атрактивните цени, промоциите и ексклузивните предложения. А те ще са 365 дни в годината!

Подарете си това радостно изживяване и не чакайте специален повод за да го направите.Новото вдъхновение се нарича Travel FREE Магазия 1 и е в хармония с най-красивото от Бургас - морето!

 

Gebr. Heinemann SE & Co. KG започва дейността си като малка семейна компания, създадена през 1879 година в Хамбург. Със своята почти 140- годишна история, днес е една от водещите световни компании в сферата на Travel Market, предлагаща на международния пазар професионални решения като дистрибутор, ритейлър и логистичен специалист. Годишно обслужва 40 милиона клиенти, а брандовете, които предлага, са над 1500.

Оператор на Травъл Фри (Travel Free) в нашата страна е „Гебр. Хайнеман България” - смесено дружество на „ВМ финанс груп” и „Гебрудер Хайнеман Германия”, познато на българските клиенти като оператор на магазините на старите терминали на летищата Бургас и Варна, достоен партньор на много международни компании, налагащ високи бизнес стандарти с грижа и усмивка за клиента.