Студиото за печат и графичен дизайн „Гранат Принт“ е едно от сравнително новите в Бургас, но вече си завоюва името на място, където всеки клиент получава качествена услуга.
 

1 година и много доволни клиенти

 „Едно от най-силните ни качества е, че работим професионално. Въпреки че е минала не повече от година от замисъла на студиото и неговата реализация, вече имаме клиенти не само от Бургас, но от други региони на България. Фактът, че имаме собствена печатна техника ни позволява да бъдем независими, експедитивни и по-конкурентни в бранша“, гордее се Алексей – управител на „Гранат Принт“.
 

Да побереш Ню Йорк в интериора?! 

Пред такива предизвикателства екипа от студио за печат и графичен дизайн „Гранат Принт“ се изправя редовно.
„Гранат Принт“ редовно завършва интериорни проекти в максимално къси срокове. „В реализация на подобен проект, са важни всички детайли от подбор и графическа обработка на изображение до печат и постигане на разумна цена за клиента“.
 

Стандартни и Поръчкови услуги

„Гранат Принт“ се занимава не само със стандартни рекламни поръчки като отпечатване на винили и различни видове фолиа, рязане по контур, печат на каталози, визитки, етикети, брандиране, ламиниране и т.н. Студио реализира и поръчкови интериорни проекти: фототапети, стикери, картини, и др.

„Студио има редица успешно завършени проекти по оформление на магазини, детски центрове, фото студии, фасади, витрини, стаи и даже офиси. Ние се гордеем с това че при нас идват най-различните запитвания и до сега сме се справили добре да помогнем на хората да реализират техните идеи.

Магазин за интериорен декор

Студио „Гранат Принт“ има и магазин за интериорен декор на store.granat.bg от където се поръчват стикери, фототапети и други неща от цяла България. Магазина още е в процес на допълване с нови дизайни, вече има своя аудитория от клиенти.
 

Лак в 3D вариации

„Гранат Принт“ предлага уникална в нашият регион услуга: 3D лакирането. Чрез него снимки, реклами и дори визитки „оживяват“.
 

Затворен цикъл на производство

Тук можете да получите всичко, от което се нуждаете в областта на дигитален и широкоформатен печат, брандиране, външната реклама и интериорно оформление. „Гранат Принт“ на практика затваря целия цикъл от разработване на идеен дизайн до отпечатване на собствено съвременно оборудване и извършване на доставка и монтаж.

Гранат Принт

Адрес: гр. Бургас

Бизнес център „Аполо“

Ул. „Одрин“ №50, ет.1, офис 2

Тел. +359 89 935 6887