Гранд Хотел и СПА Приморец отбелязва Международния ден на сушито 18 юни със специално събитие с вечеря на блок маса, на която са поканенни всички бургазлии и гости на града. Те ще имат възможност да опитат богата палитра японски салати и суши специалити, дело на шеф Ивелин Кръстев и неговия екип. Началният час на „Let’s Get PRIM: Азиатска суши вечер“ е от 19:30 часа в лятната градина на Средиземноморски ресторант Салини.

Това е второ поредно честване на Международния празник на най-известния специалитет от японската кухня. За първи път, подобна вечер единственият 5-звезден бургаски хотел организира през 2016г. С идеята да превърне събитието в традиция, Гранд Хотел и СПА Приморец отново отваря вратите си за всички любители на най-здравословната и любима на хора от цял свят кухня: японската.

Изборът вечерята да бъде на блок маса е изключително подходящ за подобно събитие, тъй като дава възможност на всеки гост да опита разнообразни специалитети. Изкушенията ще включват различни японски салати и различни видове суши.

Открийте вкуса на Япония!

Куверт за специалното събитие: 34.00 лева на човек.

За повече информация и резервации:

+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg