Десислава Дюлгерян
2118
гласа
Веселина Черноглазова
2544
гласа
Паола Георгиева
654
гласа

Времето

26.08

19o - 29o
27.08

19o - 28o
28.08

20o - 30o
29.08

20o - 31o